Reparatie en onder­houd

Zonwering gaat over het algemeen erg lang mee, maar het kan soms voorkomen dat er toch iets aan vervanging toe is. Vertrouw op onze reparatie- en onderhoudsdiensten om uw zonweringssysteem in topconditie te houden, zodat u altijd kunt genieten van comfort en functionaliteit.

Reparatie en onderhoud

Veelgestelde vragen

Als de zonwering elektrisch wordt bediend, kan het zijn dat de motor aan vervanging toe is. Voor handmatige bediening geldt dat waarschijnlijk de band kapot is, ook dit kan vervangen worden.

Het doek van een zonnescherm en een screen is te vervangen. Als de rest nog in goede staat verkeert, is het niet nodig om nieuwe zonwering aan te schaffen.

Ja, als uw rolluiken nog goed zijn maar vies zijn geworden na verloop van tijd, kunnen wij ze schoonmaken, zodat ze er weer netjes uitzien.

Als uw zonwering niet goed is afgesteld, neemt de kans op schade en vuilophoping toe. Laat ons ernaar kijken en uw zonwering op de juiste manier afstellen.

Ja, dit is in de meeste gevallen mogelijk. We kunnen uw huidige handmatige zonwering ombouwen naar een elektrische variant. 

Staat u vraag er niet tussen of wilt u nog graag extra informatie hebben klik dan hier.

Waarom kiezen voor Meeuwisz Rolluiken & Zonwering