Inspiratie

Projecten

Pergola zonwering geplaatst op een dakterras

Voor dit project mochten wij een pergola zonwering plaatsen op een dakterras. Met behulp van een hijskraan is de zonwering omhoog gebracht. Gezien de uitdagende windcondities op deze hoogte, hebben we ervoor gezorgd dat de palen netjes zijn geïntegreerd in bakken, wat zowel stabiliteit als esthetiek bevordert. Dankzij deze prachtige pergola zonwering kunnen de bewoners nu optimaal genieten van hun terras, beschermd tegen zon.

Ritsscreens op zonne-energie geplaatst voor de Spar

Voor ons recente project hebben wij ritsscreens op zonne-energie geplaatst voor twee verschillende Spar supermarkten in Amsterdam. De gevels van deze supermarkten bestaan voornamelijk uit glas, waardoor de screens een belangrijke rol spelen in het reguleren van de binnentemperatuur. Deze ritsscreens zorgen voor een aangenamer klimaat in de supermarkt, waardoor zowel klanten als medewerkers kunnen genieten van een comfortabele winkelervaring.

Ritsscreens geplaatst bij Pantarijn Wageningen

Voor dit project bij de middelbare school Pantarijn in Wageningen hebben we windvaste screens geleverd. Deze screens bieden niet alleen bescherming tegen diverse weersomstandigheden, maar dragen ook bij aan de esthetiek van de schoolomgeving. Daarnaast hebben we bestaande screendoeken vervangen, wat resulteerde in een verbeterde functionaliteit en uitstraling van de screens.

Onze product­categorieën

Gevel

Tuin en terras

Raamdecoratie